Werk

Soms zijn tekenaars van De Inktpot in het wild te zien. Op deze pagina de resultaten van een paar gezamenlijke tekenprojecten waar geen papieren publicatie (meer) van is.

Stripjam

Op de Dag van de Literatuur, 19 maart 2009 in de Rotterdamse Doelen, hielden de tekenaars van De Inktpot een stripjam. Gedurende de dag werkten ze aan een gezamenlijk stripverhaal.

Inktpot CS

Inktpot CS is de tweede ‘mega-strip’ van tekenaars van De Inktpot. Ter gelegenheid van het Utrecht Uitfeest op zondag 14 september 2008 presenteerden zij in de hal van het stadhuis van Utrecht een getekende trein van zo'n 15 meter lang. Van deze trein verscheen een leporello (schaal 1:7) (uitgave: september 2008).

Te Wapen!

omslag Te Wapen!Te Wapen - persiflages op het Utrechtse stadswapen werd gemaakt ter gelegenheid van de Nieuwsjaarsduik op 7 januari 2007, waar De Inktpot zich presenteerde in het stadhuis. De in dit boekje afgedrukte wapens dienden als spoor naar de trouwzaal waar Inktpot-tekenaars live een groot stadswapen op doek schilderden dat aan het eind van de dag in de hal werd opgehangen (uitgave: januari 2007).

Dom tekenen

Tijdens de Bulkboek Dag van de Literatuur 2005 gaven tekenaars van De Inktpot een live demonstratie “Dom tekenen”. Ook bevriende tekenaars van andere bladen gaven hun impressie van de Utrechtse Dom.

Megastrip

Ter gelegenheid van het Utrecht Uitfeest – de opening van het culturele seizoen in Utrecht – op zondag 4 september 2005, maakten tekenaars van De Inktpot gezamenlijk een stripverhaal van megaformaat.

op